WELKOM BIJ ZONDAGSSCHOOL SAMUEL UIT SCHELLUINEN!

vrijdag 25 december 2009

Geen stille nacht!!


Wauw!!!
Wateen prachtig kerstfeest was het! Allereerst: jullie hebben het goed gedaan! Mooi gezongen, alles netjes opgezegd of voorgelezen, hard muziekgemaakt met jullie instrumenten: goed zo!
En wat vonden jullie ervan? Geweldig leuk dat we de instrumenten van het lied echt in de kerk hadden hé! De trompet, de saxofoon en de klarinet. Deze instrumenten werden bespeeld door Domieke, Elsbeth en Margreet en ze hebben het geweldig goed gedaan. Het was nog leuker dan op de cd waarmee we geoefend hebben.

Geen stille nacht! Dat was het thema van ons feest. Het was een verrassend programma, met veel muziek, een mooi kerstspel en een verhaal. En na afloop hebben jullie er ook nog voor gezorgd dat het geen stille nacht zou blijven, wat hebben jullie buiten hard op de fluitjes geblazen, we hebben ze nog lang door het dorp horen gaan. En zo kon iedereen het horen: het is feest, want Jezus is geboren.

Jullie hebben vast ook al jullie knutsels van de laatste weken in de kerk zien staan en hangen. In de ramen stonden de kerstlichtjes die we op de eerste en tweede adventszondag hebben gemaakt: met sterren en de maan (weet je nog van het verhaal van de schepping?). De kerstklokken van de derde adventszondag hingen verspreid in de kerk. En van de laatste zondag hingen de instrumenten achter in de kerk en als je binnenkwam zag je de mooie letters met het thema van de avond: Geen stille nacht. Op de eerstvolgende zondagsschool mag je alles mee naar huis nemen en kun je er thuis nog van genieten!

We zijn benieuwd naar jullie reacties. Hoe vond jij het kerstfeest? Wat vond je het leukst, het verrassends, het meest bijzonder, het mooist of het fijnst? Laat het ons weten en zet een reactie in het gastenboek (je kunt daarvoor hiernaast op 'gastenboek' klikken).

En nu maar lekker lezen... en snoepen... Want jullie hebben allemaal een cadeau gekregen. Een zak vol lekkers en het boek dat je hebt uitgekozen. Wij hopen dat het een mooi boek is en dat je er van zult genieten als je het leest.

Nog een fijne kerstvakantie. Laat iedereen weten dat het geen stille nacht was: vertel over het kerstfeest en over het belangrijkste wat er gebeurde, namelijk dat de Here Jezus is geboren. Waarom? Nou, voor ons. Ja voor jou en voor mij! Zodat wij bij God mogen horen. Vertel jij het ook verder?

Nu even twee keer (27 dec. en 3 januari) geen zondagsschool. Maar op 10 januari beginnen we weer en hopen we dat je er weer bij bent! Geniet van de vakantie! Tot ziens in 2010!