WELKOM BIJ ZONDAGSSCHOOL SAMUEL UIT SCHELLUINEN!

zondag 13 december 2009

Kerstklokken maken!


Hallo allemaal! Leuk dat je weer kijkt wat de zondagsschool deze zondag gedaan heeft.
Nou... ze zijn af hoor!Wat een klus was het hé! Maar het is gelukt, de lantaarntjes zijn af. Nu nog even dichtnieten en een lichtje erin. Ze zijn echt prachtig geworden!

Vandaag hebben we ook weer hard geoefend met de liedjes voor het kerstfeest. Nog maar twee weekjes en dan is het zover. Dan vieren we dit prachtige feest met elkaar. Het zingen van de liedjes gaat al goed, maar volgende week oefenen we ze nog een keertje: dan voor de laatste keer!

Het Bijbelverhaal ging vandaag over Jakob. Hij sliep gewoon buiten, op de grond, onder de sterren. Zijn kussen was een harde steen. Toch sliep hij. Hij droomde een prachtige droom. De hemel ging open en er kwam een grote trap uit de hemel, waarover de engelen omlaag en omhoog gingen. En bovenaan de trap stond God en Hij beloofde: Jakob, ik zal altijd voor je blijven zorgen. Toen hij wakker werd, zette Jakob de steen rechtop en hij noemde deze plaats Betel. Hij zal nooit vergeten wat hier gebeurd is.

Na het verhaal hebben we kerstklokken gemaakt. Ze zijn mooi geworden en tijdens het kerstfeest zullen ze in de kerk hangen. Wat zal de kerk er dan mooi uitzien! We gaan ervan genieten.
Omdat we allemaal zo heel hard gewerkt hebben zijn er niet veel foto's gemaakt. Maar kijk toch maar even in ons fotoalbum om het resultaat te bewonderen

Nu moeten jullie nog een weekje naar school. Ook daar zal het kerstfeest worden gevierd. We wensen jullie een hele fijne laatste schoolweek toe en een fijn kerstfeest en hopen jullie volgende week zondag allemaal weer te zien op de zondagsschool. Tot dan!