WELKOM BIJ ZONDAGSSCHOOL SAMUEL UIT SCHELLUINEN!

donderdag 3 december 2009

Oeps...


Oeps.. euh... sorry... bloos...schaam....
Is me dat even lang geleden zeg,bijna een hele maand.. Eigenlijk schamen we ons wel een beetje dat we zolang geen leuke nieuwe dingen op het weblog hebben gezet. Er werd al aan ons gevraagd of we geen leuke dingen meer doen op de zondagsschool..
Nou wees maar niet bang, leuke dingen genoeg, lees maar eens :
Zo hebben we geluisterd naar een verhaal over koning David, we hebben een mooie spiegel gemaakt( kijk eens op de foto's...) we zijn druk bezig met het oefenen van de kerstliedjes, we hebben voor Joran gezongen omdat hij jarig was, we zijn bezig met een mooie knutsel en we zijn natuurlijk afgelopen zondag begonnen met het kerstproject "De hemel gaat open ". Zondag was het de eerste adventszondag. Rianne heeft de eerste kaars aangestoken en Anna heeft heel netjes een gedichtje voorgelezen. Supergoed gedaan dames!!
Zondag zal ook de tweede kaars aangestoken worden en zo komt er elke week een kaars bij tot het kerstfeest is en de kerstkaars zal branden.
Natuurlijk zullen we op het weblog daar een verslagje van doen. En we beloven dat het deze keer echt niet zo lang meer zal duren.
Kijk je nog even bij de foto's, er staan er weer een heleboel nieuwe op