WELKOM BIJ ZONDAGSSCHOOL SAMUEL UIT SCHELLUINEN!

maandag 24 februari 2014

We zwaaien met vlaggen!

Gisteren begon op de zondagsschool het Paasproject, het heeft de titel 'Delen in Gods liefde'. We begonnen het uur met het maken van juichvlaggetjes. Want deze keer ging het over fan zijn en dan in het bijzonder fan van Jezus. En als je fan bent van iemand, dan laat je dat graag zien. Vandaar de vlaggetjes. En die vlaggetjes hebben we uitbundig gezwaaid, tijdens het foto-momentje, maar ook tijdens de liedjes die we gezongen hebben. Vooral tijdens het lied 'Hosanna'. Dit lied hoorde ook echt bij dit zondagsschooluur. Want het verhaal uit de Bijbel ging over de intocht van de Here Jezus in Jeruzalem. Hij kwam op een ezel en de mensen zwaaiden met palmtakken. Net zoals wij zwaaiden met onze vlaggetjes.

 

We hebben lekker met elkaar gezongen, de projectplaat bekeken, gebeden. Daarna is in iedere groep het Bijbelverhaal verteld. De kleuters hebben een mooie knutsel en kleurplaat gemaakt met de Here Jezus op een ezel en de palmtakken erbij. De kinderen van de middengroep hebben samen slingers gemaakt, zo ziet de zaal er weer wat gezelliger uit! En de kinderen van de hoogste groepen hebben naar aanleiding van het verhaal een spel gespeeld waarin ze moesten raden 'wie ben ik?'

We hopen volgende week weer verder te gaan met het Paasproject. Ook dan wordt er weer gedeeld in Gods liefde. Hoe dat precies gaat, hoor je als je er weer bij bent!

Groetjes en tot de volgende keer!