WELKOM BIJ ZONDAGSSCHOOL SAMUEL UIT SCHELLUINEN!

woensdag 19 februari 2014

Naar de Ark in Dordrecht

Wat een gezellige middag hebben we met elkaar gehad!
Met een aantal auto's vol enthousiaste kinderen en begeleiders togen we vanmiddag naar Dordrecht. Van ver kun je dan de ark al zien liggen.


Eenmaal op de ark hebben we veel rondgelopen, trappen op en trappen af, veel dieren gezien, gespeeld met het water, film gekeken, en zagen we nog meer dieren, in ieder hoekje zag je nog meer dieren..... zelfs spinnen waren er... en ze waren echt ;-) Gelukkig was er ook een pauze met wat te drinken en wat lekkers.


Kijk maar eens rond bij de foto's die deze middag zijn gemaakt.

Tijdens het bezoek hoorden we al regelmatig: 'en straks gaan we lekker pannenkoeken eten!'. En dat was ook zeker het geval. Bij terugkomst in de Bron was het eerst tijd om handen te wassen ;-) Daarna schoven we met elkaar aan de tafels die al helemaal klaar stonden voor de maaltijd. Stapels heerlijke pannenkoeken werden lekker warm afgeleverd. De stapels werden al snel kleiner.... er was geen pannenkoek meer over!
Alle buiken vol.... en dan nog maar een keertje handenwassen ;-)


Samen luisterden we naar het verhaal van Adam die alle dieren een naam mocht geven. Veel van deze dieren hebben we vanmiddag ook op de ark kunnen zien. Daarna zongen we nog een paar liedjes met elkaar en was het alweer tijd om naar huis te gaan.

Het was een heel gezellige en fijne middag met elkaar! Fijn dat jullie erbij waren.
Alle rijders, begeleiders en pannenkoekenbakkers heel hartelijk dank, want zonder jullie medewerking konden we dit niet organiseren!

Komende zondag is er weer zondagsschool. We gaan dan beginnen met het Paasproject. Weer een heel ander deel van de Bijbel komt dan aan bod. We gaan toeleven naar het volgende feest: het Paasfeest.
Ben jij dan ook weer van de partij?

Groetjes,
Ilze, Wilma, Annica en Janneke