WELKOM BIJ ZONDAGSSCHOOL SAMUEL UIT SCHELLUINEN!

zondag 16 februari 2014

9 februari Noach (deel 2)


Hoi allemaal,

op 9 februari ging het over het laatste deel van Noach. We zijn begonnen met het tekenen van dieren, deze werden in een grote ark geplakt. De ark raakte al snel vol met allerlei prachtig getekende dieren. Natuurlijk hebben we ook gezongen over Noach. Het filmpje kun je ook bij het verslag van de vorige week vinden en bekijken. Zing je nog een keer lekker hard mee?!

Na het zingen, bidden en de tekst opzeggen, gingen we weer in de drie groepen uit elkaar om te luisteren hoe het verder zou gaan met Noach, zijn familie en alle dieren op de ark. De kinderen uit de oudste groep hebben de film verder afgekeken en hebben de sleutelhanger afgemaakt. De kinderen van de middengroep hebben een prachtige waaier of hanger gemaakt met de kleuren van de regenboog. De kleuters zijn weer verder gegaan met de volgende regel uit het 'Onze Vader'. En hebben een mooie kleurplaat gemaakt.


Verder heeft iedereen een brief meegekregen over ons bezoek aan de ark. Woensdag 19 februari is het zo ver. Dan gaan we met elkaar op pad om de ark te bekijken. Na het bezoek aan de ark gaan we met elkaar pannenkoeken eten. Gezellig!! Fijn dat er zoveel kinderen meegaan!! We hopen dat het een heel gezellige middag gaat worden, waarin we met elkaar de ark van Noach een beetje beter leren kennen.

Tot dan!
Groetjes,
Ilze, WIlma, Annica en Janneke