WELKOM BIJ ZONDAGSSCHOOL SAMUEL UIT SCHELLUINEN!

dinsdag 4 maart 2014

Liefde..

Hallo allemaal, Wat hadden we weer een gezellige ochtend he zondag, en wat fijn dat bijna iedereen er was. We begonnen met het versieren van  gekleurde plastic flesjes. De flesjes hadden al hele vrolijke kleuren maar jullie hebben er echt hele mooie glitter flesjes van gemaakt.Daarna hebben we ze gevuld zodat jullie ze thuis ook echt kunnen gaan gebruiken. Daarna hebben we gezongen, allemaal liedjes voor het paasfeest en natuurlijk het verjaardagslied voor Walter die alweer 6 jaar is geworden.
 De tweede projectplaat werd opgehangen en daar stond  een hartje op. Iedereen weet wel dat een hartje het teken van liefde is.En vandaag ging het ook over `liefde `op de zondagsschool. Allereerst gingen we oefenen met een tekst uit de Bijbel. Een hele mooie tekst uit Johannes 3 vers 16. waarin het ook over de liefde gaat.Het oefenen ging al erg goed. Ook hebben we het lied gezongen waar de tekst helemaal in terug komt. `Alzo lief had God de wereld...`
In het Bijbelverhaal ging het over een vrouw die zo heel veel van de Here Jezus hield dat ze hem zalfde met hele dure olie. Zo lief had ze Hem. De leerlingen begrepen het niet, Ze had beter het kruikje met olie kunnen verkopen en het geld aan de armen kunnen geven zo vonden ze.
En er was één leerling die er helemaal niets van begreep allemaal, Hij hield niet van Jezus. Hij had een enorme hekel aan hem en ging er dan ook vandoor om samen met de vijanden een gemeen plan te verzinnen.
Hij kreeg daarvoor 30 zilveren  munten, en hoe dat verder gaat hoor je de volgende keer op de zondagsschool.
Zondag is er een keertje geen zondagsschool ivm de viering van het Heilig Avondmaal in de kerk, we hopen jullie allemaal weer te zien op zondag 16 maart .
Tot dan ! Enne... kijk je nog even naar de foto´s in het fotoalbum..