WELKOM BIJ ZONDAGSSCHOOL SAMUEL UIT SCHELLUINEN!

woensdag 3 november 2010

Bidden en danken

Vandaag is het dankdag. Een bijzondere dag. Ja, het is ook gewoon woensdag, maar toch is het een bijzondere dag. Op deze dag denken we speciaal aan alles waarvoor we de Here God kunnen bedanken. En waarvoor kun je Hem eigenlijk niet bedanken?! Je kunt God danken voor het eten en drinken dat je iedere dag hebt, voor de natuur, voor mensen die voor je zorgen zoals je vader en moeder of opa en oma, voor dieren, voor de school waar je op zit en dat er meesters en juffen zijn die je allerlei dingen kunnen leren... en zo kun je zelf vast nog meer dingen bedenken waarvoor je de Here God kunt bedanken.

De jongste kinderen hebben er zondag een mooie verwerking overgemaakt,Een huisje met een klok, zodat je nooit hoeft te vergeten dat je overal met God kan praten.

Het Bijbelverhaal ging over de tollenaar en de farizeer en hun manier van bidden. De één heel opvallend en arrogant , de ander heel onopvallend in een hoekje

De oudste kinderen hebben de vertelplaat mooi versierd met allerlei gekleurde draadjes wol. Op de fotos in ons fotoalbum zie je een paar voorbeelden

Ook hebben we vandaag weer heeel lekker gezongen met elkaar. dat gaan we zondag weer doen natuurlijk

Favoriet is toch wel "Lees je Bijbel, bid elke dag " en dan liefst in een andere taal. Op internet heb ik nog een nieuwe versie gevonden, namelijk het roemeens!

Hij staat hier onder , probeer maar vast wat te oefenen met je uitspraak, we zijn benieuwd en horen het zondag graag

Roemeens : Lees je Bijbel

Citeste biblia, roagata mereu

roagata mereu

roagata mereu

citeste biblia, roagata mereu

daca vrei sa cresti

daca vrei sa cresti

daca vrei sa cresti

citeste biblia roagata mereu daca vrei sa cresti.