WELKOM BIJ ZONDAGSSCHOOL SAMUEL UIT SCHELLUINEN!

donderdag 21 oktober 2010

Help!!


Hoihoi..

Oeps.. euhh..sorry..tja...ja...neee.. euh.. help....schaam...bloos... help!!!

Hoe moeten we dit berichtje nou eens beginnen.. ??....!!!

Oplettende lezers weten vast al wat er aan de hand is, we zijn laat, veel later dan dat je van ons gewend bent met het plaatsen van het weblogstukje

en dat komt omdat we afgelopen week ook een beetje vakantie hebben gevierd en natuurlijk naar de VBw geweest zijn.

De meeste van jullie waren er ook!! het waren weer drie heel gezellige dagen. Zondag sluiten we de week af met een speciale kerkdienst, ( 9.15 uur verzamelen in de Bron)

Maar nu even over afgelopen zondag, Als inloop hebben we gezelschapsspelletjes gespeeld, dat paste heel goed bij het thema van vandaag "hou vol, geef niet op !! "

Het verhaal ging over de weduwe die steeds naar de rechter gaat omdat ze ruzie heeft met een ander.

De rechter negeert haar gewoon, pas als ze heeel lang volhoud helpt hij haar, om van het gezeur af te zijn en omdat hij bang is dat zijn goede naam eraan gaat.

Als je God vraagt om hulp dan zal Hij je helpen, niet om van het gezeur af te zijn maar omdat Hij van je houdt. Hij zal je zeker helpen!

Daarna was het tijd voor de verwerking, De jongste kinderen hebben een mooie verrekijker gemaakt en de oudste kinderen hebben de bron wat versierd met zelfgemaakte slingers.

Zondag zien we jullie weer, er is dan geen zondagsschool maar we drinken wel gezellig koffie/thee en limonade met elkaar