WELKOM BIJ ZONDAGSSCHOOL SAMUEL UIT SCHELLUINEN!

dinsdag 5 oktober 2010

God houdt van iedereen


Zondag zijn we begonnen met lekker zingen met elkaar. Het klinkt al heel goed. Jullie luisteren vast heel vaak naar de cd want een heleboel liedjes kunnen jullie al goed meezingen. De psalm was nog wat moeilijk, misschien kunnen julie hem thuis ook oefenen. Het is een psalm die goed past bij het verhaal van vorige week, over de schapen en de herder, maar ook past bij het verhaal van afgelopen zondag. God houdt van iedereen en zorgt voor iedereen. Iedereen is belangrijk voor God. Of je nou arm of rijk bent, denk maar eens terug aan de gelijkenis van vandaag. De rijke man dacht alleen aan zichzelf, zijn mooie huis en zijn grote feesten. Hij keek helemaal niet om naar de arme en zieke Lazarus die voor zijn huis met een kapotte jas lag. Hij negeerde hem gewoon, stapte over hem heen.
Met de inloop hebben we kaarten gemaakt voor de zieke en alleenstaanden mensen uit de kerk. Ze zijn echt heel mooi geworden, kijk maar eens op de foto's of je die van jou kunt ontdekken.
Deze week gaan we ze opsturen en misschien krijgen we wel weer een reactie terug van de mensen.
We hebben ook nog een verwerking gemaakt. De jongste kinderen hebben een puzzel gemaakt en de oudste kinderen zijn met behulp van de Bijbel op zoek gegaan naar teksten over "rijk zijn"
Veel te snel was het kwart over 12. Het was weer een heel gezellig uur en we hopen jullie zondag allemaal weer te zien.