WELKOM BIJ ZONDAGSSCHOOL SAMUEL UIT SCHELLUINEN!

zondag 7 november 2010

Zacheus


Hoi hoi allemaal!!
Ook vandaag was er weer zondagsschool. We zijn blij dat zoveel van jullie er weer bij waren!

We zijn begonnen met het maken van een hele grote boom. Daarbij was de hulp van iedereen echt nodig! Iedereen is aan het knippen en plakken geweest. En het resultaat mag er zijn! Maar waarom een boom?? Nou, daar zijn we achter gekomen toen het verhaal uit de Bijbel werd verteld. Het ging vandaag over Zacheus. Hij wilde Jezus graag zien, maar hij was klein. Hij kon niet over de andere mensen heenkijken. En ze lieten hem er ook niet door.... de mensen uit de stad waren niet zo dol op Zacheus.... Hij is toen in een boom geklommen en heeft tussen de blaadjes door naar beneden gekeken. Wat een verrassing toen Jezus precies onder 'zijn' boom stopte, omhoog keek en zei: 'Zacheus, ik wil bij jou komen eten!' Vanaf toen is het hele leven van Zacheus op z'n kop gezet!

Vandaag hadden we ook een feestje: Stella is namelijk jarig geweest en trakteerde ons allemaal op een lekker rolletje snoep. Natuurlijk pas nadat we uitgebreid en hard voor haar hadden gezongen.
Het zingen van de andere liedjes was ook een feest! Wat kennen jullie de liedjes toch allemaal goed. Wij genieten ervan!

Kijk nog eens bij de foto's, grote kans dat jij er dit keer ook op staat! ;-)

Zien we je volgende week weer?! Fijne week en tot dan!