WELKOM BIJ ZONDAGSSCHOOL SAMUEL UIT SCHELLUINEN!

zondag 15 maart 2009

Meer dan genoeg..


Vandaag was het vooral een heerlijke zondagsschool! Het verhaal ging over de vijf broodjes en twee visjes. Met dit eten heeft de Here Jezus ervoor gezorgd dat meer dan 5000 mensen voldoende te eten kregen. Nou ja, voldoende? Er was meer dan genoeg voor iedereen en er bleef ook nog heel veel over! Wat een wonder heeft Jezus weer gedaan!!
Wat hebben wij voor heerlijks gedaan? Met elkaar hebben we van alles en nog wat gesneden: komkommers, tomaten, eitjes, augurken, wortels, kaas, ham en sla. Toen alles netjes gesneden was, mocht iedereen een boterham belggen met alles wat lekker is! Daarna nog een boterhammetje erop en klaar was de overheerlijke sandwich! We hebben er lekker van gesmuld. Op de foto's kan iedereen het resultaat zien: lekker en gezellig!
Voor we dit allemaal gingen doen natuurlijk eerst gezellig met elkaar zingen en een spel spelen. Ook het spel ging over de 5 broodjes en 2 visjes.
Ja, het was een gezellig en heerlijk zondagsschooluur!
Fijn dat jullie ook af en toe op de site kijken. De enquete is al door een aantal van jullie ingevuld. Schrijven jullie ook een keertje iets in het gastenboek? Het lijkt ons erg leuk om te lezen wat jullie vinden van zondagsschool en onze site!
Groetjes en tot volgende week!