WELKOM BIJ ZONDAGSSCHOOL SAMUEL UIT SCHELLUINEN!

maandag 1 februari 2016

vissen....

Hallo allemaal!
Afgelopen zondag was er weer zondagsschool. We misten wel wat kinderen en waren dus met een kleine groep, maar het was gezellig. We hadden wel pecht met de computer, die wilde niet opstarten. Gelukkig kunnen we ook zonder de computer aan de slag!

Allereerst maakten we kleurrijke vissen. We spraken over bijzondere vissen, bijvoorbeeld over de blobvis. Dat is niet de mooiste vis die je ooit hebt gezien, maar ook deze vis is een schepsel van de Here God. We hebben weer wat van elkaar geleerd! Het verhaal uit de Bijbel ging ook over vissen... en over vissers. De Here Jezus sprak tegen een grote groep mensen en daarna zei Hij tegen Simon dat het tijd was om te vissen. Simon was daar verbaasd over, want overdag is niet de beste tijd om te vissen, nee dat moet je 's nachts doen. Toch deed hij wat Jezus zei. En er gebeurde iets heel bijzonders! Zijn net was overvol, het scheurde bijna en toen alle vis aan boord was, zonk het bootje bijna. Simon viel op zijn knieën voor Jezus neer en zei 'wij passen niet bij elkaar, U bent zo groot en machtig en ik doe zoveel dingen verkeerd'. Maar de Here Jezus vindt dat Simon en Hij wel bij elkaar passen. En zo mogen ook wij bij Jezus passen, ook al doen wij vaak verkeerde dingen. Een prachtig verhaal!

Natuurlijk hebben we ook samen gezongen. Dit keer onder andere over de zee: diep diep diep als de zee. En we hebben de tekst uit de Bijbel geoefend, die gaat al supergoed, knap hoor!
Het zondagsschooluur was snel voorbij. Wij wensen jullie allemaal een fijne week en hopen jullie volgende week allemaal weer te zien! Dan gaan we ook beginnen met het Paasproject. Kom jij ook?!?

Groetjes van ons allemaal!