WELKOM BIJ ZONDAGSSCHOOL SAMUEL UIT SCHELLUINEN!

woensdag 6 februari 2013

dank U ..voor deze zondag

Hallo allemaal,
Afgelopen zondag begonnen we heel feestelijk met het versieren van een plakje cake. Met slagroom, snoepjes en stukjes marsepein.Mmmm.. het zag er heel lekker uit en het smaakt heerlijk.. Dat was een feestelijk begin van deze dag, deze zondag. Een dag die God speciaal voor ons heeft geschapen. Zodat we kunnen uitrusten van de drukke werkweek en naar de kerk kunnen gaan. Een dag waarop we hem kunnen bedanken dat Hij zo goed voor ons zorgt. En een dag om goede dingen voor elkaar te doen. Jezus heeft daar een mooi voorbeeld van gegeven, Hij genas de zieke hand van een man op die speciale zondag. En daar ging ook het Bijbelverhaal van vandaag over.
De oudste kinderen hebben een Bijbelstudie gedaan, die ook helemaal ging over de zondag.Heel serieus zijn ze met elkaar in gesprek gegaan en zijn er puzzels opgelost.  En de andere kinderen hebben een bedankhandschoen geknutseld, kijk maar eens op de foto's of je jezelf terug kunt vinden.
Helaas waren we met niet zo heel veel kinderen en ook Janneke was er niet bij omdat ze heel erg last van haar buik had en ook Wilma is nog niet helemaal beter. Allemaal van harte beterschap, we hebben jullie gemist en hopen jullie een volgende keer weer te zien!