WELKOM BIJ ZONDAGSSCHOOL SAMUEL UIT SCHELLUINEN!

zaterdag 20 maart 2010

Kwaak-kwaak-kwaaaaak


Morgen is het weer zover: een nieuw zondagsschooluurtje! En dat belooft weer gezellig te worden: zingen, bidden, een verhaal uit het belangrijkste boek ter wereld: de Bijbel, knutselen en wie weet wat we allemaal nog meer gaan doen!
Maar: je hebt natuurlijk het verslag van vorige week gemist. Oepsss..... tja, wat moeten we daarop zeggen?

Vorige week zijn we begonnen met kikkers: kikkerspelletjes, kikkerpuzzels, kikkertekeningen, kikkermemory, kikkersnoepjes. Het enige wat we niet hadden waren echte kikkers, daar was ik wel blij om! Maar waarom nu al die kikkers? Je weet het vast nog wel! In het Bijbelverhaal hoorden we over de plagen die de Here God over Egypte liet komen. En een van die plagen waren kikkers. Ze kwamen uit de keukenkastjes, uit de ovens, uit de schuren, uit de kledingkast, uit de speelgoedkist, onder het bed, onder de tafel, zelfs onder de dekens van het bed zaten de kikkers lekker te kwaken. Kwaak, kwaak, kwaaaaak.... ik moet er niet aan denken.
Maar dat was niet het enige, eerst was al het water van de rivier de Nijl al veranderd in bloed, er waren ook steekvliegen en muggen en de dieren gingen dood. En het einde is nog niet in zicht. Morgen hoor je er meer over: dan vertellen we hoe de mensen van Egypte verder nog geplaagd werden omdat de farao de Israelieten niet wilde laten gaan om feest te vieren voor de Here God.

En wat we verder nog gaan doen? Als je dat wilt weten, moet je vooral komen.
Zelfde tijd, zelfde plaats als altijd. En ben je nog nooit geweest? Dan zetten we het nog even op een rijtje: Zondagmorgen, van 11 tot 12.15 uur in De Bron (naast de kerk) in Schelluinen. En neem je vriendjes en vriendinnetjes maar mee!!
Zien we jou morgen?? Tot dan!