WELKOM BIJ ZONDAGSSCHOOL SAMUEL UIT SCHELLUINEN!

zondag 25 oktober 2009

VBW 2009 Kom maar op


Hoi allemaal, vandaag was er voor een keer geen zondagsschool. En dat was omdat vandaag de afsluiting was van de vakantiebijbelweek. Het was een heel gezellige week. Je kunt nog eens lekker nagenieten met de foto's, die vind je in ons fotoboek!
Kom maar op! Dat was het thema en jullie zijn met z'n allen gekomen. Fijn! Drie dagen lang zingen, luisteren naar verhalen uit de Bijbel, knutselen en spelletjes doen. Het was heel gezellig. En woensdagavond was er, na het eten van superlekkere pannenkoeken, een leuke voorstelling van poppentheater Roelof Speelman. Spannend, leuk, avontuurlijk... en griezelen met de grote spin...
Vandaag dus de afsluiting in de kerk. Voordat de dienst begon hebben we weer veel liedjes gezongen, zoals we op de vbw ook iedere dag deden. Daarna begon de dienst. Anna, Alberto en Thijs hebben goed voorgelezen uit de Bijbel en Joran en Kees hebben geholpen het geld op te halen.
En iedereen heeft goed gezongen met het lied: 'Kom maar op'.... dat vertelde mevrouw van Dommelen, zij zat in de kerk en heeft het heel goed kunnen verstaan!

Volgende week is er weer eengewone zondagsschool. We hopen dat jij er dan ook weer bij bent. We horen het verhaal van de allereerste koning van Israël. En natuurlijk komen we Samuël, de profeet, ook weer tegen in het verhaal. Ben je nieuwsgierig geworden? We hopen je dan weer te zien!

Groetjes!!