WELKOM BIJ ZONDAGSSCHOOL SAMUEL UIT SCHELLUINEN!

zondag 11 oktober 2009

God roept Samuel..


Omdat er beneden koffie drinken was waren we het hele uur vandaag boven. Als inloop hebben we kaarten gemaakt voor de zieken en alleenstaande mensen uit de gemeente. Ze zijn echt heel mooi geworden. Deze week zullen we ze rondbrengen en opsturen. Weet je nog iemand die je graag zo'n mooie kaart wil sturen laat het ons even weten!
Het Bijbelverhaal ging over Samuel die door God geroepen werd. Ook nu roept God ons nog steeds, als je wakker word, op school bent of thuis en het is belangrijk dat we niet alleen horen maar ook echt luisteren. In de oudste groep hebben we hierover nagepraat. daarna deden we een geluidenspel, Het viel nog niet altijd mee om de geluiden te herkennen, vooral de roltrap, het strand en de wasmachine waren best een beetje moeilijk . De jongste kinderen hebben geknutseld, van klei werd Samuel gemaakt en in een mooi bedje gelegd.
Veel te snel was het al weer tijd. We hopen jullie volgende week weer allemaal te zien, wat we gaan doen blijft nog even een verassing maar trek niet je allermooiste kleren aan..