WELKOM BIJ ZONDAGSSCHOOL SAMUEL UIT SCHELLUINEN!

zondag 4 oktober 2009

De zonen van Eli


Hallo allemaal. Vandaag begonnen we het zondagsschooluur met het oplossen van doolhoven. Wow, wat zijn jullie goed in het vinden van de juiste weg zeg. Sommige kinderen hebben wel 4 of 5 doolhoven op weten te lossen. Knap hoor! Na het zingen wat ook al heel goed ging hebben we geluisterd naar het verhaal over de zonen van Eli. Ze waren priester maar deden hun werk niet goed, ze pikten van het offervlees en bedreigden de mensen in de tempel. Ze waren helemaal op de verkeerde weg. Ze dachten alleen aan zichzelf en niet aan de Here God.

Als verwerking hebben de oudste kinderen een muntjesspel gedaan, Iedereen begon met 10 muntjes maar soms moest je muntjes weggeven aan een ander, en soms kreeg je er een muntje bij. Daarna heeft Ilse-Marieke het spel "Wie ben ik "gedaan en ook daar kon je muntjes mee verdienen. De jongste kinderen hebben een kleurplaat gekleurd, Kijk maar eens op de foto's of je jezelf kan terugvinden.

Volgende week horen we verder hoe het met Samuel, Eli en de zonen van Eli gaat. We gaan er weer een fijne ochtend van maken. Omdat er koffiedrinken na de dienst is beginnen we dan gelijk boven.

Ik hoop dat jullie er allemaal weer bij zijn!!