WELKOM BIJ ZONDAGSSCHOOL SAMUEL UIT SCHELLUINEN!

vrijdag 24 oktober 2008

FF anders






Hallo allemaal, op deze site van de zondagsschool komt nu ff wat anders! Deze week is er namelijk VakantieBijbelWeek in het dorp. We hebben al veel kinderen van de zondagsschool gezien. En natuurlik ook heel veel andere kinderen. Wat is het fijn om zo met elkaar te zingen, te luisteren naar een verhaal uit de Bijbel, te knutselen en te spelen. De vaders en moeders drinken een lekker bakje koffie of thee als wij zingen en zo genieten zij er ook van mee.

Het thema van deze week is ff anders. De Here Jezus doet veel dingen net ff anders dan wij zouden doen. De Here Jezus is leraar, dokter, kapitein... en natuurlijk nog veel meer. Maar over deze drie dingen heb je verhalen kunnen horen. Jezus leert de mensen over de Here God, Jezus maakt zieke mensen beter én vergeeft de verkeerde dingen die je doet en Jezus zorgt voor je waar je ook bent!

Je kunt hier foto's zien van deze week en wat we allemaal gedaan hebben. En je bent van harte welkom om zondagmorgen naar de kerk te komen. We gaan dan aan alle mensen in de kerk laten horen welke leuke liedjes we allemaal kennen en we kunnen laten zien wat we gemaakt hebben. Dus... kom om 9.15 uur naar de Bron... en neem je vader en moeder mee!