WELKOM BIJ ZONDAGSSCHOOL SAMUEL UIT SCHELLUINEN!

woensdag 16 januari 2008

We zijn er weer....


Zondag 13 januari ‘08

De eerste keer weer in zondagsschool in 2008! En wat waren jullie met veel!
We hebben onze vakantie ervaringen weer uitgewisseld met elkaar en iedereen heeft het naar zijn of haar zin gehad gelukkig!
We hebben lekker gezongen met elkaar en Marina heeft met ons gebeden om te beginnen. Ook is iedere map weer voorzien van een nieuwe lijst en de nieuwste psalm die we ook met elkaar geoefend hebben!
We zijn met onze eigen groep naar boven gegaan en we hebben het verhaal gehoord. Weten jullie nog welk verhaal en wat vonden jullie ervan? Laat een reactie achter!

De jongste groep heeft natuurlijk ook geknutseld! We hebben een huis gemaakt. Ieder ons eigen huis. Het huis van Jasmijn bijvoorbeeld was heel vrolijk. Met allemaal mooie kleuren. Het huis van Arjan was compleet met een trap naar de maan. Mooi gedaan hoor!
En er waren natuurlijk nog meer mooie huizen gemaakt. Jammer dat sommige flats er zo saai uitzien he? Die kunnen wel een kleurtje gebruiken!

Ook bij de oudste groep hebben we naar het verhaal geluisterd van het volk Israel dat na veel jaar weer naar hun eigen land mocht gaan.. naar huis..
We hebben gesproken over wie of wat wij nou graag om ons heen hebben om ons thuis te voelen. Femke noemde haar konijnen, Manuel zijn eigen bed en zo wist iedereen wel wat te noemen.
We hebben het ook over de mensen gehad die geen thuis hebben en zich nergens thuis kunnen voelen, de vluchtelingen bijvoorbeeld of de asielzoekers. En we hebben het mooie lied "Thuis" van Elly en Rikkert gezongen, dat past hier heel goed bij
Als verwerking hebben we een huiskamer "gepimpt" .. dat wil zeggen gezellig gemaakt.. Het was echt heel persoonlijk want als je door de luikjes naar buiten keek zag je jezelf op een foto.( helaas kunnen we even geen fotos plaatsen ervan ivm een kapot fototoestel..)

Het was weer een heel gezellige ochtend.. tot volgende week
Groetjes, Janneke, Stella en Marina