WELKOM BIJ ZONDAGSSCHOOL SAMUEL UIT SCHELLUINEN!

maandag 7 januari 2008

2008


Hallo allemaal
De vakantie is weer voorbij, de eerste schooldag zit er weer op, en de kerstboom en kerstversieringen zijn weer opgeruimd.
Hebben jullie een leuke vakantie gehad, leuke dingen gedaan? Super he dat er geschaatst kon worden de eerste dagen van de vakantie.
Misschien ben je wel heel laat naar bed gegaan met oud en nieuw, ben je wezen logeren, of misschien ben je wel een weekje op vakantie geweest. Lekker hoor. Toch denk ik dat jullie het allemaal stiekem ook wel weer leuk vinden om weer in het dagelijkse ritme te komen.
Uitslapen en lekker spelen, lezen, knutselen,schaatsen of computeren is natuurlijk heel erg leuk maar na een week of 2 is het toch ook wel weer fijn om naar school te kunnen.
Op vakantie gaan of logeren is ook heel gezellig, maar het is toch ook weer fijn om lekker in je eigen bed te slapen,in je eigen huis, om weer thuis te komen.
Zondag gaan we het ook hebben over op reis gaan, en thuis komen. We hebben een mooi verhaal en leuke verwerkingen voor jullie uitgezocht en hopen jullie dan ook allemaal weer te zien.
Groetjes: Stella, Janneke en Marina