WELKOM BIJ ZONDAGSSCHOOL SAMUEL UIT SCHELLUINEN!

maandag 24 december 2007

Vierde adventzondag


Mensen dromen mooie dromen,
van een wereld: licht en fijn.
Steek een kaars aan.
Die vertelt je hoe de wereld eens zal zijn.

Gisteren was het alweer de laatste zondag voor het kerstfeest: de vierde adventzondag. In de kerk kon je dat ook mooi zien: de vierde kaars is door Anna aangestoken. Prachtig gezicht: die vier brandende kaarsen. Er is nu nog één kaars over: de kerstkaars. Deze laatste kaars gaat branden als het kerstfeest is. Zijn jullie dan ook allemaal in de kerk?

Op de zondagsschool hebben we geoefend voor het kerstfeest. Natuurlijk nog even alle liedjes gezongen en de versjes opgezegd. We hebben geoefend met het lopen door de kerk, zodat dat ook allemaal prima zal lopen tijdens het kerstfeest.

Na het oefenen hebben we mooie kaarsen gemaakt. En weet je wat? Vanmorgen zijn jullie mooie kaarsen in de kerk opgehangen. De hele kerk is nu versierd met kaarsen (gemaakt op de zondagsschool), sterren (gemaakt op de club), kransen (gemaakt op de tienerclub) en lichtjes met sterren (gemaakt op de club) die, als het donker is, een prachtig licht verspreiden.

Kom dus met het kerstfeest allemaal kijken! En neem je vader en moeder, opa en oma, oom en tante, buurman en buurvrouw, vriendjes en vriendinnetjes allemaal mee! Het belooft een prachtig feest te worden: een feest van Licht!

Dus.... we zien je morgen: eerste kerstdag!?!
Om 18.00 uur begint het feest in de kerk!