WELKOM BIJ ZONDAGSSCHOOL SAMUEL UIT SCHELLUINEN!

donderdag 14 januari 2016

Hallo allemaal,

Na twee weken vakantie zijn wij ook weer van start gegaan in dit nieuwe jaar!
Als inloop hebben met z'n alle spelletjes gedaan, zoals bijbels kwartet, jenga, ganzenbord, twister en nog veel meer. Wat hebben jullie je lekker vermaakt!

Na al die spelletjes zijn we met z'n alle gaan zingen. Wat ging dat goed vandaag! We leren ook weer een nieuwe bijbeltekst deze maand.

Mattheus 5:16
Zo moet jullie licht schijnen voor de mensen, opdat ze jullie goede daden zien en eer bewijzen aan jullie Vader in de hemel

Jullie hebben deze tekst meegekregen op een deurhanger! Als je er thuis langs loopt denk er dan eens aan en lees hem nog eens.

Toen we gezongen hadden, hebben we met zn alle naar het verhaal geluisterd van Johannes. Johannes was een neef van Jezus. Hij vertelde de mensen dat de zoon van God zou komen om hen te zegenen. Hij vertelde de mensen dat ze zich moesten bekeren en dat hun zonden vergeven zouden zijn. Johannes de Doper werd hij ook wel genoemd, omdat hij de mensen doopte in de rivier de Jordaan. Op een dag was Johannes mensen aan het dopen in de rivier. Er stonden veel mensen te kijken. En opeens kwam Jezus daar aangelopen. Hij zei tegen Johannes dat hij hem moest dopen. En Johannes doopte hem. Nadat hij Jezus gedoopt had ging de hemel open en daalde de heilige geest neer in de vorm van een duif. Deze duif landde op Jezus hoofd. Johannes wist dat Jezus de zoon van God was! En dat hij alle zonden uit de wereld zal wegnemen!

Na dit mooie verhaal zat onze zondagsschool tijd er alweer op! We konden helaas geen verwerking meer doen!

Tot zondag!
Groetjes, Annica, Janneke, Wilma en Ilze