WELKOM BIJ ZONDAGSSCHOOL SAMUEL UIT SCHELLUINEN!

dinsdag 24 februari 2015

Samen eten!

Hoi allemaal,

afgelopen zondag was er een heel speciale zondagsschool. We begonnen allemaal in de bovenzalen van de Bron.... dat was al bijzonder. We gingen lekker aan de slag (na wat lekkers te hebben gegeten en gedronken ;-) en maakten een mooie placemat. Daarna zongen we met elkaar, ook boven, gezellig zittend op de grote banken. En voordat we gingen luisteren naar het verhaal, trakteerden Daan, Bram en Lieke op heerlijke langevingers.... met roze muisjes... jullie raden het al: er is een zusje geboren en ze heet Jet. Over 4 jaar hopen we Jet ook te zien op de zondagsschool....

Het Bijbelverhaal werd vandaag voor alle kinderen verteld door Annica. Het verhaal ging verder waar we vorige week gestopt waren. Na de opstanding van Lazarus is er een feestmaal waar ook de Here Jezus is uitgenodigd. Maria deed iets heel bijzonders. Ze had een kruikje met heerlijk ruikende olie, daarmee zalfde ze de voeten van Jezus en daarna droogde ze Zijn voeten af met haar haren. Wat keken de vrienden van Jezus vreemd op toen ze dit zagen. Maar Jezus begreep precies waarom ze dit deed!

Daarna was het tijd om samen te gaan eten, net als in het verhaal uit de Bijbel. Natuurlijk eerst even handen wassen en bidden voor de heerlijke maaltijd. En toen kon iedereen aan de slag. Er lag heel veel lekkers klaar en ook de gourmetpannetjes waren warm. Er is heerlijk gesmikkeld en gesmuld. En als toetje een heerlijk ijsje!

Wij hebben er van genoten en als je naar de foto's kijkt, zul je ook veel vrolijke gezichten zien die heerlijk smullen van de feestmaaltijd.

Volgende week is er vakantie en dus een keertje geen zondagsschool. Daarna hopen we jullie allemaal weer te zien en gaan we verder met het Paasproject 'God wint!' Tot dan!

Groetjes!!