WELKOM BIJ ZONDAGSSCHOOL SAMUEL UIT SCHELLUINEN!

vrijdag 27 december 2013

Kinderkerstfeest

Op de avond van de eerste kerstdag was er het kinderkerstfeest.



Het thema was: 'Welkom in Bethlehem'. Door de poort van Bethlehem kwam iedereen de kerk binnen en daar kon je voor in de kerk de velden rondom het stadje al zien.
Ook ging het deze avond over de stamboom van Jezus. Voorouders van de Here Jezus die in Bethlehem gewoond hebben stonden centraal. Natuurlijk ging het dus over Ruth en Naomi, maar ook over David. We hoorden van de oudste kinderen over Naomi en Ruth. De kinderen van de middengroep vertelden ons over David. De kleuters vertelden het verhaal van Jozef en Maria en de geboorte van de Here Jezus.Iedere keer kwamen er weer namen op de stamboom. Aan het eind van de kerstviering zagen we zo de familie van de Here Jezus op de stamboom.


In de afgelopen weken waren er al veel dingen gemaakt en die stonden nu allemaal in de kerk. Het zag er allemaal prachtig uit: lichtjes in de ramen, harpjes aan de kroonluchters, schilderijen van het Kerstverhaal en prachtige rozen en mooi gevouwen bomen.
Wat was het fijn om al jullie vaders, moeders, opa's en oma's in de kerk te mogen begroeten. En wat hebben jullie prachtig gezongen.

Nu is er een paar weken kerstvakantie van de zondagsschool. Op 12 januari 2014 is iedereen weer van harte welkom in de Bron. We gaan dan een aantal weken lang het begin van de Bijbel met elkaar bekijken: het boek Genesis is aan de beurt. Ben jij er dan ook weer bij?