WELKOM BIJ ZONDAGSSCHOOL SAMUEL UIT SCHELLUINEN!

zondag 30 oktober 2011

De muur is af!


Vandaag was nog niet het laatste verhaal van Nehemia aan de beurt. Maar we hoorden wel dat de muur af is! Eindelijk... in de laatste gaten in de muur kwamen de poorten te hangen. Bij de poorten kwamen poortwachters te staan. De mensen zijn veilig binnen de muren en poorten van Jeruzalem. En dat is natuurlijk een feestje waard! Er werd gezongen en gedanst op de muren van Jeruzalem. De kinderen van de jongste groep hebben daarom een slinger gemaakt, want bij een feestje hoort feestelijke versiering. De kinderen van de oudste groep hebben een spel over de muur van Jeruzalem gespeeld.

Voordat we gingen luisteren naar het verhaal en er iets over gingen knutselen of spelen, hebben we gezongen. Veel bekende en iets minder bekende liedjes kwamen voorbij en ook wat liedjes met gebaren. Het klonk weer erg gezellig.

Als start gingen we vandaag weer een keertje bouwen. Met grote en kleine blokken werden de mooiste bouwsels gemaakt. Goed gedaan hoor! En dat alles onder het genot van een lekker bekertje limonade of sinas en een heerlijk snoepje.

Het was een gezellig uur. We misten wel een aantal kinderen: ze waren logeren of ziek. Dus: we wensen jullie beterschap als je ziek bent en we hopen jullie volgende week weer allemaal te zien op de zondagsschool!

Groetjes van Jelmer, IlseMarieke, Ilze, Marina en Janneke