WELKOM BIJ ZONDAGSSCHOOL SAMUEL UIT SCHELLUINEN!

zondag 2 oktober 2011

bouwen bouwen bouwen


Hoi,

ook vandaag was er weer zondagsschool. En vandaag was het lekker druk,iedereen was er! En dat hebben we gemerkt met het zingen: het klonk goed. We hebben ook wat nieuwe liederen gezongen, natuurlijk de psalm (die we ook al vanmorgen in de kerk zongen!) en dan ook nog psalm 25 maar dan op een andere manier: met gebarentaal.

Voordat we gingen zingen, hadden we al lekker gespeeld met blokken en lego. Vandaag zou het gaan over het bouwen van de muur van Jeruzalem. Daarom hebben jullie flinke muren gebouwd en sommigen hebben een murenspel gespeeld. Als jullie kijken in het fotoboek zul je je bouwsel zien!

Het verhaal uit de Bijbel ging ook vandaag weer over Nehemia. Jullie wisten nog goed hoe het verhaal vorige week ging. Vandaag hoorden we dat Nehemia echt aan het bouwen van de muur ging beginnen en dat hij geholpen werd door allerlei mensen uit Jeruzalem.

Na het verhaal gingen we weer bouwen. Maar nu met ontbijtkoek. Iedereen kreeg een paar plakken ontbijtkoek waarvan je stenen mocht snijden. Daarna metselen met boter en een mooie muur maken. Natuurlijk mocht er ook van de muur gesnoept worden! De muur smaakte goed, en als de muur niet op was,mocht de rest van de muur mee naar huis.

Al met al hebben we veel gebouwd vandaag.
Fijn dat jullie er waren. We hopen jullie volgende week weer allemaal te zien!

Oja, herinneren jullie je vader en moeder nog even aan het strookje dat je in moet leveren?

Tot volgende keer!