WELKOM BIJ ZONDAGSSCHOOL SAMUEL UIT SCHELLUINEN!

dinsdag 1 maart 2011

Vals spel!


Vandaag ging het over "Vals spelen".Je kent het wel hé, en misschien doe je het ook wel eens. Stiekem een ander steentje pakken met rummykub of je pion een extra plaatsje verzetten tijdens een bordspel.

Als inloop hebben we ook een spel gespeeld. met behulp van een dobbelsteen moest je op zoek naar de getallen die door de zaal verstopt waren. Sommige waren heel makkelijk te vinden maar er moest ook flink gezocht worden naar een aantal getallen.
Jullie hebben allemaal heel fanatiek en eerlijk meegedaan. Het groepje van Mirthe, Corlinda en Florianne heeft gewonnen. Zij kwamen als eerste precies op het getal 40 uit. er staat een leuke foto van jullie als winnaar, staand op de stoelen in ons fotoalbum, kijk maar eens.

Judas was ook een valsspeler. Hij deed net alsof hij een vriend van Jezus was terwijl hij stiekem met de schriftgeleerden een plannetje maakte om Jezus te verraden. Hij had eigenlijk "twee gezichten". De jongste groep heeft een masker gemaakt, een bijzonder masker met aan de ene kant een vrolijk gezicht en als je hem omdraaid veranderd het in een boos gezicht. Op de foto's kun je zien hoe ze geworden zijn.
De oudste kinderen hebben geoefend in het maken van een woordsudoku, dat ging al best wel goed.Ook zijn er andere puzzeltjes gemaakt op het verwerkingsblad.

In de zaal hangt een groot spelbord. Dat hoort bij ons paasproject waarmee we de komende weken gaan werken. het ziet er nu nog een beetje vreemd uit, allemaal lege vakken en met nog maar 1 themaplaat erop.Zondag zullen we de tweede themaplaat ophangen en straks als het paasfeest is is het bord helemaal klaar.
We verklappen verder nog niets, maar het gaat er erg mooi uitzien!!
Tot zondag, fijne week verder nog...