WELKOM BIJ ZONDAGSSCHOOL SAMUEL UIT SCHELLUINEN!

zaterdag 8 januari 2011

Een goed nieuwjaar gewenst!

Hallo allemaal!
na een prachtig kerstfeest en een sneeuwrijke kerstvakantie gaan we morgen weer beginnen met de zondagsschool. We hebben er weer heel veel zin in! We hopen jullie ook natuurlijk!

Het kerstfeest.. dat was heel mooi! Jullie hebben goed gezongen, we hebben van verschillende mensen gehoord dat jullie de liedjes zo goed kenden. Da's mooi, we hebben er ook hard voor geoefend, iedere week weer! En hoe vonden jullie het verhaal van postbode Stamp? Erg mooi en prachtige foto's waarop jullie vast Geert, Teun, Bram, Ilze en Jantine wel herkend zullen hebben.

Vanaf morgen gaan de verhalen die we uit de Bijbel vertellen over David. Jullie hebben vast al wel van hem gehoord. Hij was herder, vocht met een reus van een kerel en werd later de tweede koning van Israƫl. Maar.. we beginnen morgen bij het begin. Je zult horen hoe David tot koning gezalfd wordt.
We gaan ook beginnen met de nieuwe psalm die we deze periode gaan leren. Het is psalm 9 en we beginnen met het eerste couplet. Daarna volgen nog drie andere coupletten van deze psalm, ze passen goed bij de verhalen die we vertellen.

Dus: we hopen dat je er weer bij zult zijn! Tot morgen!!