WELKOM BIJ ZONDAGSSCHOOL SAMUEL UIT SCHELLUINEN!

zaterdag 19 september 2009

spelletjesmiddag 2009


Hallo jongens en meisjes
Wow, was dat even een "beestachtig goede "middag vandaag in het dorpshuis. Het was namelijk weer tijd voor de jaarlijkse spelletjesmiddag, georganiseerd in samenwerking met de speeltuinvereniging.
Het thema van dit jaar was "Dierentuin"en alles wat er te doen was had daar wel mee te maken
Zo kon je in de creahoek een dierenknutsel maken, een mooie zonneklep met giraf, een memobordje met een olifant, of een prachtig giraffendoek om op te hangen.
Bij het grote vloerspel kon je met je pion en dobbelsteen een rondreis maken door de dierentuin en daar allerlei leuke dierenspellen spelen. Even verderop werden er vissen gevangen, pinguins omgekegeld en ge midgetgolfd met schildpadjes
Maar het allerleukste, spannendste en meest bijzondere van de middag was toch wel Christa , de dierverzorgster uit Blijdorp. Ze had een heleboel aparte dingen meegenomen, een opgezet hertje, huidjes van allerlei dieren, en een echte levende grote spin!!natuurlijk vonden jullie hem he-le-maal niet eng..! ( ..? ) euhhh of stiekem toch een beetje ..? laat het ons even weten via het gastenboek!! en wil je lekker nog even nagriezelen thuis kijk dan eens bij de foto's want hij staat er echt tussen hoor.
Voor iedereen was er nog limonade en een dierensnoepje en veel te snel kwam er aan deze gezellige middag een einde
Maar... niet getreurd, We gaa gewoon nog door met leuke en gezellige dingen doen.
Morgen 9.15 uur verzamelen in de Bron, om met z'n allen naar de kerk te gaan, na de dienst gezellig koffie/limo en een spel doen in de Bron
en natuurlijk vanaf volgende week : start clubs en zondagsschool!!!
We hebben er zin in!! tot ziens!!