WELKOM BIJ ZONDAGSSCHOOL SAMUEL UIT SCHELLUINEN!

dinsdag 8 september 2009

Nog heeeel even wachten...







Hallo allemaal

We vonden dat het wel eens tijd werd voor een nieuw berichtje op ons weblog. Is dat even lang geleden zeg. Hebben jullie een beetje genoten van de zomervakantie..? We hebben wel veel zon gehad , lekker hoor.Jullie hebben vast veel leuke dingen gedaan, zwemmen, dagje uit of misschien wel op vakantie !
We zijn heel benieuwd naar jullie verhalen
Ondertussen is de school al weer begonnen. Ook vast wel weer heel leuk om al je klasgenootjes te zien. Misschien zit je wel in een ander lokaal, of heb je een andere juffrouw gekregen.Allemaal heel leuk
Wat ook heel leuk is, is dat de zondagsschool bijna weer gaat beginnen. Nog heeeel even wachten en dan is het eindelijk weer zover.
We hebben al van een aantal kinderen gehoord dat ze er erg naar uit kijken , en wij ook natuurlijk!!!
Op zondag 26 september gaan we weer van start op de bekende tijd en plaats. Uiteraard krijgen jullie ook dit jaar weer een uitnodiging in de brievenbus!
Natuurlijk hopen we jullie allemaal dan weer te zien ( vergeet je map niet he...)

Maar voor het zover is hebben we eerst nog een leuke spelletjesmiddag in het vooruitzicht en wel op zaterdag 19 september. Uiteraard krijg je daar ook nog een uitnodiging voor.
Wij zullen ook op die middag aanwezig zijn en leuke foto's maken voor op ons weblog

Zondag 20 september is de opening in de kerk. We zullen dan ook met elkaar zingen. Mocht je het vergeten zijn, de gekzoen liederen zijn "We zullen gaan..." en "Vertel het aan de mensen "
Ze staan ook op de cd van vorig jaar, dus : pak hem erbij en draai hem nog eens thuis, zing lekker mee, zodat het extra goed en hard klinkt in de kerk.

Hou verder ons weblog in de gaten voor de laatste nieuwtjes en foto's en plaats gerust eens een berichtje in ons gastenboek

Groetjes! Janneke, Marina, Jelmer en Ilse-Marieke