WELKOM BIJ ZONDAGSSCHOOL SAMUEL UIT SCHELLUINEN!

zondag 30 maart 2008

Bouwen aan het huis van God








Wat was het fijn om jullie allemaal in de kerk te zien vandaag. Het was wel een bijzondere dienst he. Er gingen veel dingen goed en er gingen wat dingen mis, maarja dat kan gebeuren. Deze kerkdienst was bijzonder omdat het de laatste van het winterseizoen was. Nu stoppen de zondagsschool en de clubs en alle andere dingen die er in onze kerk gebeuren. En dat er veel dingen gebeuren in onze kerk dat hebben we goed kunnen zien!

Een aantal mensen in de kerk had een puzzelsteen gekregen. Iedere club, groep, ieder onderdeel uit de kerk mocht een puzzelstuk brengen en toen alles opgehangen was, stond daar onze prachtige kerk. Wist jij dat er zoveel mensen iets doen in onze kerk? Mensen die zorgen voor het geluid, dat er schoongemaakt wordt, dat mensen bezoek krijgen en een kaartje als ze jarig zijn. Mensen die zorgen voor het geld, mensen die muziek maken, de dominee die preekt, de juffen en meesters op de zondagsschool en clubs. Wat zijn er veel mensen die meebouwen aan het huis van God!

Trouwens, jullie hebben je ook flink laten horen. De hele kerk kon meegenieten van de twee liedjes die door jullie goed zijn gezongen. Ik heb gehoord van een aantal mensen dat het ook achter in de kerk goed te horen was: goed gedaan!

Vorige week hadden we al afscheid genomen van Femke, maar vandaag kreeg ze nog een bijbel van de dominee. Nogmaals: we zullen je missen!

En na de dienst hebben we met elkaar wat gedronken en gepraat in 'De Bron'. Er waren bouwplaten van een kerk om in elkaar te zetten, kleurplaten om mooi te kleuren en spelletjes om te spelen. En de grote mensen? Die konden ook een spel spelen. Van alle kerkenraakdsleden hingen er jeugdfoto's: leuk om te zien hoe ze er vroeger uitzagen! (Eigenlijk was dit van het feestje van de kerkenraad van zaterdagavond, maar wij vonden het ook leuk om de foto's goed te bekijken!) Wat is het gezellig om met zoveel mensen samen te zijn. Ik hoop dat jullie het ook gezellig vonden.

Tot zover... het winterwerk is weer voorbij, maar kijk de komende maanden af en toe toch nog maar eens op deze site. Als er een bijzondere dienst is, zullen we proberen er iets over te vertellen en iets te laten zien.