WELKOM BIJ ZONDAGSSCHOOL SAMUEL UIT SCHELLUINEN!

maandag 15 oktober 2007

ben je er te klein voor??







Je bent te groot voor de jas die je vorig jaar droeg en voor de schoenen die je toen aan had. Je bent ook te groot voor het babyspeelgoed van je kleine zusje.
Je bent te klein voor de jas van papa of mama of de schoenen van oma. Misschien ben je ook nog te klein om zelf naar school te gaan en gaat mama of papa met je mee.
Vandaag hebben we gehoord waar je in ieder geval nooit te klein of te groot voor bent. Je bent nooit te klein of te groot om bij de Here Jezus te horen. Je bent niet te klein om voor Hem te zingen en te dansen. En dat hebben we vandaag ook weer gedaan. Je kunt het zien op de foto. Je bent niet te klein om te praten met God, dat hebben we ook weer gedaan: bidden. Je bent niet te klein om te luisteren naar de verhalen uit de Bijbel. Weet je het nog? Vandaag ging het verhaal over Timotheüs. Hij was niet te klein om te luisteren naar de verhalen die Paulus vertelde over Jezus. En hij was niet te klein om met Paulus mee op reis te gaan.
Verder hebben we nog geverfd. Vorige week hadden we al foto’s gemaakt…. Nu weet je waarvoor! In jullie prachtige, zelfgeverfde fotolijsten komt die foto. En wat staat er bij die foto? “Ik ben niet te klein om Jezus te volgen”. Volgende week mag je hem mee naar huis nemen en er een mooi plekje voor zoeken. Misschien ga jij hem op je kamer zetten. Enne…. niet vergeten he… je bent niet te klein óf te groot om naar de zondagsschool te komen en plezier te maken! Tot volgende week!