WELKOM BIJ ZONDAGSSCHOOL SAMUEL UIT SCHELLUINEN!

woensdag 24 oktober 2007

Steek over.. en help ons...







21 oktober ’07

Hallo allemaal!

Deze zondag stond het volgende verhaal centraal: het visioen van de roepende man uit Macedonië (dat ligt in Griekenland) centraal.
We hebben mogen horen dat Paulus midden in de nacht een man hoorde roepen om hulp. Paulus kwam er al snel achter dat dit niet zomaar een boodschap was, maar dat de Here God hem zelf vroeg om te komen.
Nu wist Paulus welke kant hij en zijn vrienden op moesten. Naar Griekenland! In Troas, een havenstad, vinden ze een boot en in twee dagen varen ze over. In Macedonië vertellen ze over de boodschap van de Here Jezus. De mensen zijn er best van onder de indruk. Ook Lydia, een vrouw die luxe stoffen verkoopt op de markt, is erg nieuwsgierig. Ze wordt er zo blij van wat Paulus vertelt dat ze zich wil laten dopen.
Wat fijn dat de Here God daarvoor heeft gezorgd hè?

Maar...we hebben uiteraard nog meer leuke dingen gedaan! De jongste groep heeft een bootje gemaakt van klei. De zeilen mochten zelf versierd worden en de resultaten zijn erg kleurrijk!
De klei moet inmiddels wel hard genoeg zijn...dus probeer maar eens of het bootje blijft drijven in de badkuip of in de vijver!

De oudste groep heeft een kleurplaat gestoffeerd! Rare combinatie maar het is toch gelukt. Paulus die uitkijkt op de zee waar een schip ligt is van haar en kleding voorzien en het strand is bestrooid met echt zand. De platen zijn uiterst leuk geworden.

Natuurlijk hebben we ook gezongen! Verder zijn er ook nog kleine spelletjes gespeeld zoals (die konden we niet missen)...Schipper mag ik overvaren?

In de vakantie is er geen zondagsschool!Natuurlijk zijn jullie meer dan welkom op de Vakantie Bijbelweek , woensdag en donderdag van 9.45-11.45 en vrijdag vanaf 15.00 uur tot..? Om 18.45 uur start de spectaculaire slotavond in het dorpshuis, met Dunne Frans en Baas G.
Zondag sluiten we de week af met een kerkdienst om 9.30 uur en daarna drinken we gezellig koffie of wat fris met elkaar

Tot ziens!

Fijne vakantie!