WELKOM BIJ ZONDAGSSCHOOL SAMUEL UIT SCHELLUINEN!

zondag 5 oktober 2014

En dat is twee...

Hoi allemaal,

vandaag was het alweer tijd voor de tweede zondagsschool. Gezellig dat er weer veel kinderen waren. We vierden feest, want Rachel is jarig vandaag. Natuurlijk hebben we lekker hard voor Rachel gezongen en Rachel heeft ons getrakteerd. Dank je wel Rachel!

We begonnen vandaag met het spelen van spelletjes. Verschillende spelletjes lagen voor jullie klaar. Een spel over Esther, een kwartetspel, leesboekjes en een zoek-de-10-verschillen-opdracht. Jullie waren goed bezig!

Natuurlijk hebben we ook lekker gezogen met elkaar. Allerlei leuke en gezellige liedjes en ook de psalm van deze maand. Oefenen jullie deze psalm nog eens van de week? Dan klinkt het volgende week nog beter!

Na het zingen en bidden gingen we allemaal naar onze eigen zaal. Daar wachtte het volgende deel van het verhaal van Esther. Het wordt reuzenspannend! Want we horen dat Haman alle Joden wil doden en daar een plan voor heeft bedacht. Maar hoe moet dat dan met Esther? Zij is ook een Joods meisje ook al heeft ze dat niet verteld tegen koning Ahasveros.

Na het verhaal hebben de kinderen van groep 7 en 8 een vriendschapsbandje gemaakt van wol. De kinderen van groep 6 speelden een quiz. De kinderen van groep 3,4,5 hadden een gezellige tijd met Roelanda, zij was er in plaats van Annica. Samen maakten ze een zegelring zoals koning Ahasveros gaf aan Haman om zijn gemene plan uit te voeren en zij speelden ook nog een spel De kleuters maakten mooie harten met onze tekst erop voor mensen uit de gemeente. We hopen dat de ontvangers van deze prachtige harten er van zullen genieten!

Snel was het alweer tijd om af te sluiten en naar huis te gaan.
Maar: volgende week zijn we er gewoon weer... met het vervolg van het verhaal van Esther.
Ben jij er dan ook weer bij?

Groetjes,
Ilze, Jantine, Wilma, Roelanda en Janneke