WELKOM BIJ ZONDAGSSCHOOL SAMUEL UIT SCHELLUINEN!

donderdag 2 oktober 2014

Een nieuw seizoen

Hallo allemaal, 


We zijn weer begonnen met een nieuw seizoen van de zondagsschool. Er waren een aantal nieuwe kinderen op de zondagsschool : Nella, Jarno en Shaun, leuk dat jullie er waren! En we hopen jullie natuurlijk vaker te zien op de zondagsschool!! Het word vast weer een leuk seizoen.

We hebben als inloop een mooie kroon gemaakt, want het verhaal ging over koningin Ester. Iedereen heeft een super mooie kroon gemaakt met allemaal steentjes en andere leuke glitter dingetjes.


Na de inloop gaan we zoals gewoonlijk met elkaar zingen. We hebben gezongen voor alle jarige die in de vakantie jarig waren. Maar ook voor Nella want die werd 4 jaar zondag! Gefeliciteerd allemaal!

Na het zingen gaan we naar een verhaal luister. Allemaal in je eigen groep, maar dat is dit jaar ook weer wat anders. Wilma die doet net zoals vorig jaar groep 1 en 2, Annica groep 3,4,5, Ilze groep 6 en Janneke groep 7 en 8. Ook komt Jantine Kievit bij ons maatschappelijke stage lopen voor school.  In iedere groep is er naar het verhaal van Ester geluisterd. Dat Ester de nieuwe koningin wordt, maar dat ze wel op moet passen omdat ze Joods is. Hoe zou het zondag verder gaan?? Na het verhaal zijn groep  1,2,3,4 en 5 bij elkaar gaan zitten en hebben een verkleed spel gedaan. De oudere groepen zijn naar buiten gegaan.

Al met al is er weer veel gebeurd deze eerste keer van de zondagsschool.
We hopen dat je het weer leuk vond om er te zijn en hopen je volgende week weer te zien! Dan gaan we weer verder over koningin Ester!!


Tot zondag,

Groetjes van Janneke, Wilma, Annica en Ilze