WELKOM BIJ ZONDAGSSCHOOL SAMUEL UIT SCHELLUINEN!

maandag 6 februari 2012

wonderlijk!


Hallo allemaal!

Op de zondagsschool was het weer gezellig. Helaas was niet iedereen van de partij, maar we hopen jullie dan de volgende keer weer te zien. Deze keer was Pieter er voor de eerste keer bij: wat ontzettend gezellig en fijn dat je ook komt Pieter! We hopen dat ook jij er de volgende keer weer bij zult zijn!
Hebben jullie ook al genoten van het ijs en de sneeuw? Dat is pas echt winter hè. Lekker schaatsen en sneeuwballen gooien.
Op de zondagsschool zijn we dit keer begonnen met het kleuren van een plaat die bij het verhaal van deze dag hoorde. Niet iedereen was er mee klaar, dus thuis kunnen jullie er nog mee verder gaan. Dan kun je hem mooi ophangen op het prikbord of misschien wel op je kamer en kun je nog eens denken aan het grote wonder dat de Here Jezus deed. Het verhaal ging deze keer over een melaatse man, niemand mocht bij hem in de buurt komen. Toch kwam hij heel dicht bij Jezus en de Here Jezus raakte hem zelfs aan. Wat een wonder gebeurde er toen: de man werd weer beter en vertelde het aan iedereen die het maar wilde horen. Zo mogen wij ook aan iedereen vertellen over de Here Jezus.
Verder hebben nog veel liedjes gezongen, hebben de kinderen van de oudste groep gepuzzeld en hebben de kinderen van de jongste groep een quiz met elkaar gespeeld. Kijk maar weer bij de foto's, dan krijg je een mooi beeld van dit zondagsschooluur.

Oja, wat we nog vergeten waren te vertellen: we hebben post gekregen. Weten jullie nog dat we kaarten hebben gemaakt voor oudere mensen uit onze gemeente? Verschillende mensen hebben ons daarvoor al bedankt. Maar we kregen ook een kaartje terug van mevrouw de Kreij. Volgende week zullen we het kaartje aan jullie allemaal laten zien!

Zijn jullie er de volgende week weer? Tot dan!!