WELKOM BIJ ZONDAGSSCHOOL SAMUEL UIT SCHELLUINEN!

dinsdag 14 februari 2012

Brood !



Hallo allemaal, en in het bijzonder Hallo iedereen die er zondag niet bij was. Want natuurlijk zijn jullie heel benieuwd wat we allemaal gedaan hebben de afgelopen keer op zondagsschool. en in het bijzonder Janneke.. die er helaas niet bij kon zijn omdat ze ziek was. We hopen jullie allemaal zondag weer te zien want ook dan gaan we er weer een bijzonder leuk uur van maken.

We begonnen dit keer met het beplakken van een kartonnen bordje, met crêpepapier. De saaie witte bordjes veranderden al snel in leuke gekleurde gezellige bordjes.
Daarna gingen we bidden, zingen en vertelde Marina iets over het paasproject waar we mee gaan werken de komende weken.
een paar kinderen roken al dat er iets lekkers aankwam en ja hoor, daar was Jeanette van Dijk met heerlijke ware kibbelingen en stukjes brood.. Smullen dus...

Daarna luisterden we naar het Bijbelverhaal, Over de wonderlijke deling van de broden en de vissen en over Jezus die zegt zelf Brood te zijn,
Zoals je elke dag je brood eet zo heb je Jezus ook elke dag nodig. Je kunt gewoon niet zonder , Hij is broodnodig !!

Daarna hebben we gezellig met elkaar broodjes en visjes gekleid die we op het eerder gemaakte bordje hebben gelegd.
Kijk maar eens op de fotos hoe leuk dat er uit zag.
Veel te snel was het tijd om naar huis te gaan maar nog een paar nachtjes slapen en dan is er weer zondagsschool. We hopen jullie dan allemaal weer te zien !! Tot dan..