WELKOM BIJ ZONDAGSSCHOOL SAMUEL UIT SCHELLUINEN!

donderdag 24 november 2011

Een spoor van licht..


Vandaag zijn we begonnen met een feestje. Lisette was jarig en nadat we voor haar gezongen hadden heeft ze ons verwend met een heerlijke traktatie. Dankjewel Lisette, we hebben er van genoten Daarna was het tijd voor het Kerstproject "Een spoor van licht " Hierbij hoorde vandaag het verhaal van Zacharias en Elisabeth, twee oude mensen aan wie God liet zien welke weg, welk spoor ze moesten gaan.
Zacharias ontmoette in de tempel een engel van God die hem een heel blijde boodschap bracht, namelijk dat ze , een kindje zouden krijgen, een heel bijzonder kind, De voorloper van de Here Jezus!
Omdat Zacharias dit niet kon geloven werd hij "stom". Hij kon niets meer zeggen
De oudste kinderen hebben een spel gespeeld waar ook niet bij gesproken mocht worden en de jongste kinderen hebben een steen geverfd die als ie straks af is heel goed bij het thema past.
Zondag zullen we ook in de kerk aandacht geven aan het project, De adventskaarsen zullen weer aangestoken worden, de gedichtjes opgezegd en er zal door de hele gemeente een lied worden gezongen. Zien we jullie dan ook weer..??