WELKOM BIJ ZONDAGSSCHOOL SAMUEL UIT SCHELLUINEN!

zondag 4 november 2012

De hele wereld mag het horen!

Hoi allemaal!

Gezellig dat je weer op ons blog kijkt. Vandaag was er weer een zondagsschooluurtje, een gezellig uurtje! We begonnen met een knutsel: een wereldbol kleuren en daar rondomheen een cirkel uitknippen. Als je deze wereldbol boven een verwarming hangt, gaat hij ronddraaien: een leuk gezicht, probeer het maar eens!

We hebben lekker gezongen, en ook hebben we een speciaal lied gezongen: het verjaardagslied. Want Lieuwe is deze week 7 jaar geworden. Gefeliciteerd Lieuwe!!

Het Bijbelverhaal ging over Paulus en Barnabas. Zij worden door God uitgekozen om op reis te gaan om overal waar ze komen over de Here Jezus te vertellen. Veel mensen gaan door de verhalen die Paulus en barnabas vertellen geloven in de Here God.  Op verschillende manieren reizen de twee mannen rond. Vandaag hoorden we dat ze met de boot op reis gingen. Daarom hebben de kinderen van de jongste en de middengroep van klei een bootje gemaakt. Kleien vinden we altijd erg leuk! De kinderen van de oudste groep zijn aan het puzzelen geweest met de Bijbelboeken, dat was een groot succes! Zo leren we nog beter de weg in de Bijbel te vinden.

Veel te snel was het einde van deze zondagsschool alweer gekomen. Maar: gelukkig zijn we er volgende week zondag gewoon weer. Jij bent er dan vast ook weer bij!!

Groetjes en tot volgende week!