WELKOM BIJ ZONDAGSSCHOOL SAMUEL UIT SCHELLUINEN!

maandag 26 maart 2012

Jezus, de ware wijnstok

Hallo allemaal,
Deze keer ging het over een nieuw "Ik ben "woord. De ware( = de goede ) wijnstok.
Jezus vergelijkt zichzelf met een wijnstok. zo'n lange stevige stok met daaraan allemaal ranken. Wij zijn de ranken, Wij zijn met Jezus verbonden en krijgen door hem de voeding die we nodig hebben. Als je Jezus gehoorzaamt dan ga je goede dingen doen, Dat vindt God fijn maar dat merken ook de mensen om je heen, je vriendjes, je vriendinnetjes en de kinderen bij jou in de klas of in de straat.
Met elkaar hebben we ook een mooie kleurplaat gekleurd en een hele leuke en lekkere verwerking gemaakt.
Boven in de knutselzaal stonden een heleboel soorten fruit, Natuurlijk druiven, omdat het daar over ging vandaag.Maar ook mandarijntjes, kiwi, appel, aardbeien en een echte verse ananas.
We zijn hard aan de slag gegaan met het schoonmaken, schillen en snijden van het fruit. Daarna hebben we alles in grote bakken gedaan en hebben we er een echt fruitbuffet van gemaakt, Kijk maar eens op de foto's
Iedereen mocht in zijn eigen kleine fruitbakje doen wat ie lekker vond en het zag er heel gezellig uit. Tenslotte hebben we er een kaartje met de woorden van Jezus bij gedaan en een folietje eromheen en was het al weer tijd om naar huis te gaan met ons zelf gemaakte verse toetje!