WELKOM BIJ ZONDAGSSCHOOL SAMUEL UIT SCHELLUINEN!

donderdag 19 januari 2012

Hallo 2012,


Hallo allemaal
Het jaar is al eventjes begonnen maar zondag was de eerste keer zondagsschool in 2012 en daarom willen we jullie ( en alle meelezende mensen)nog even een heel voorspoedig nieuwjaar wensen! Nu zijn er natuurlijk ook een heleboel mensen, oudere mensen, zieke mensen, mensen zonder internet die dit niet kunnen lezen en daarom zijn we het uur begonnen met kaarten maken.
Jullie hebben enorm je best gedaan, op de fotos kun je zien hoe mooi ze geworden zijn en wij als leiding zullen er voor zorgen dat ze voorzien van een mooie nieuwjaarwens bij de mensen uit de gemeente bezorgd zullen worden.
We hadden ook bezoek van Jannik en Walter. We hopen dat jullie het een fijn uur vonden en zien jullie graag een volgende keer weer.
Nadat we hebben gezongen en geluisterd hebben naar het verhaal over Simeon en Anna hebben we daar nog een knutsel over gemaakt. De jongste kinderen zijn gaan puzzelen en de oudste kinderen zijn met draadjes wol aan de slag gegaan.
Veel te snel was het alweer tijd om te stoppen. Gelukkig duurt het niet zo heel lang meer voor het weer zondag is en dan zien we jullie vast en zeker weer op de zondagsschool.
We hebben voor zondag iets heel feestelijks in gedachten dus ...tot dan!!