WELKOM BIJ ZONDAGSSCHOOL SAMUEL UIT SCHELLUINEN!

zondag 19 april 2009

Dank U


Hallo allemaal

Vandaag was de afsluitingsdienst in de kerk. Het was een mooie dienst, waarin we gehoord hebben hoe belangrijk het is om "Dank U ' te zeggen. Tegen je vriendje of vriendinnetje, je ouders maar vooral ook tegen de Here God. Hij heeft ons afgelopen seizoen veel gegeven. Iedere week was er club of zondagsschool en voor de ouderen cathegesatie of gesprekskring. iedere week een heel seizoen konden we in de Bron terecht, was er leiding , konden we luisteren zingen en knutselen met elkaar, leuke dingen doen en het gezellig met elkaar hebben.

Voor ons misschien heel gewoon en vanzelfsprekend maar we weten ook van landen waar dat allemaal niet zo gewoon is en waar je gestraft en soms ook gedood kan worden als je in God gelooft. Wij hebben het heel goed hier en daarom zeggen we " Dank U Here God"

We hebben er ook over gezongen met elkaar, "Dank U " en " Ben zo gelukkig". Jullie hebben echt heel goed je best gedaan want klonk supergoed
Ook hebben we van Manuel afscheid genomen, Hij kreeg een Bijbel en een mooie Bijbeltekst mee.

Na de dienst hebben we koffie gedronken met elkaar en een spel gedaan. Het was een heel gezellige ochtend. Kijk maar eens op de foto's in het fotoalbum

De zondagsschool gaat nu ook een tijdje "met vakantie" . Na de zomervakantie, half september gaan we weer beginnen.
Hou ondertussen ons weblog goed in de gaten, er zullen vast nog wel leuke berichten komen en ons gastenboek blijft altijd open dus plaats daar gerust eens een berichtje.

Tot ziens allemaal..!!!